Cursussen

Studio MarciArtistic

Airbrush specialist voor particulier en bedrijf

Cursussen & Activiteiten

 Boek een creatieve workshop als teamactiviteit of familieuitje. Met een airbrushcursus ga je dieper in op de techniek en leer je alle basisvaardigheden. Droom je van je eigen bodypainting? Kom maar op met je idee!

Studio MarciArtistic


Organiseer je een familieuitje of creatieve teambuilding? Reserveer je eigen datum (in overleg) voor groepen vanaf 5 personen. Programma-op-maat in de nieuwe studio, met eigen thema en catering, is altijd te bespreken.


airbrush

Workshops

WORKSHOP AIRBRUSH FUN

Voor iedereen die nieuwsgierig is


Airbrush_workshop_groepsuitje _MarciArtistic 4
Airbrush_workshop_groepsuitje _MarciArtistic 1

Laagdrempelige kennismaking met airbrushen. Na instructie lekker aan de slag met de vele stencils. Je eigen creatie, op airbrushkarton, neem je mee naar huis. Duur: 2 uur

Inclusief koffie/thee. Leeftijd van 10-90 jaar.


Groepen (vanaf 5 personen) kunnen in overleg een eigen datum in de studio boeken. Zeer geschikt als groepsuitje of gezinsactiviteit (geen kinderfeestje)!

Tip: geef een workshop kado! Bestel een kadobon.

€ 32,50

WORKSHOP SUNSET SILHOUETTE

Voor wie wel iets moois mee naar huis wil


Airbrush_workshop_groepsuitje _MarciArtistic 2
Airbrush_workshop_groepsuitje _MarciArtistic 3

Maak kennis met airbrushen en neem je eigen silhouetteschilderij op canvasboard (30x30cm) mee naar huis. Door duidelijke instructie en gebruik van stencilsets is dit ook voor jou, zonder ervaring, mogelijk. Duur: 2,5 uur

Inclusief koffie/thee. Leeftijd van 10-90 jaar.


Groepen (vanaf 5 personen) kunnen in overleg een eigen datum in de studio boeken. Zeer geschikt als groepsuitje of gezinsactiviteit (geen kinderfeestje)!

Tip: geef deze workshop kado! Bestel een kadobon

€ 39,50

WORKSHOP SCHILDEREN MET LICHT

Een belevenis in het donker


Marciartistic_schilderen met licht_blacklight -2
Marciartistic_schilderen met licht_blacklight -1
Marciartistic_schilderen met licht_blacklight -4
Marciartistic_schilderen met licht_blacklight -3

Schilderen onder blacklight lampen, in de deels verduisterde studio. De gebruikte acrylverf licht op onder speciale UV lampen (dit is geen airbrushing, je schildert met penseel). Maak grappige monstertjes of je eigen creatie. Lekker uitproberen en spelen met LICHT.

Duur: 1,5-2 uur - dat hangt van jou af ;-)

Inclusief koffie/thee. Leeftijd van 8-98 jaar.

(let op: 1e verdieping, via trap)


Groepen (vanaf 5 personen) kunnen in overleg een eigen datum in de studio boeken. Zeer geschikt als groepsuitje of gezinsactiviteit met kinderen (geen kinderfeestje)!

€ 32,50

airbrush

Airbruscursus

AIRBRUSHCURSUS BEGINNERS
Voor wie een serieuze start wil maken.


Basis cursus airbrush MarciArtistic 1
Basis cursus airbrush MarciArtistic 2
Basis cursus airbrush MarciArtistic 3

Binnen 6 lessen van 2,5 uur leer je de basis airbrushtechnieken. Daarna kun je zelfstandig in het atelier werken, of ga je verder met een vervolgcursus. Inclusief gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen.

Schaf nog geen eigen set aan. Tijdens de lessen krijg je voldoende info om een keuze te maken voor materiaal wat bij jouw voorkeuren past.


N.b. wekelijkse avondcursus start dinsdag 12 september (de laatste avondcursus in 2023!). Moet je ver reizen en leer je liever overdag? Start met een 3-daagse. Zie hieronder.

Klik hier voor inschrijven.

€ 265,00

3-daagse BASISCURSUS AIRBRUSH

Voor wie een serieuze start wil maken, maar wat verder moet reizen.


Airbrush_basis_3_MarciArtistic
Airbrush_basis_2_Marciartistic
Airbrush_basis_1_Marciartistic

In drie dagen van 10.00 - 15.30 uur leer je de basis airbrushtechnieken. Het is een intensieve cursus, met veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor jouw vragen. Inclusief gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen.

Schaf nog geen eigen set aan. Tijdens de lessen krijg je voldoende info om een keuze te maken voor materiaal wat bij jouw voorkeuren past.


N.b. De laatste 3-daagse dit jaar is van 24 t/m 26 oktober 2023.

Klik hier voor inschrijven.

€ 295,00

4-daagse PORTRETCURSUS (Monochrome portret)

Voor wie airbrush geen hobby meer is, maar een beginnende verslaving.


Airbrush Cursus Portret airbrushen MarciArtistic

Wil je, na een basiscursus, realistische portretten leren schilderen? In 4 losse dagen van 10.00 - 15.30 uur gaan we meer de diepte in. Je leert technieken voor maken van texturen, krijgt inzicht in lichtval/schaduw en bouwt stap na stap een monochrome portret op.


Let op: Dit is een intensieve cursus, maar met veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor jouw vragen. Inclusief gebruik compressor en benodigde materialen. Je hebt je eigen airbrush nodig (om ook thuis aan de slag te kunnen). Wanneer je tijdig je basispakket via het atelier aanschaft (neem contact op), dan staat het klaar op je eerste cursusdag.


Deze 4-daagse word ingepland bij minimaal 2 aanvragen, data in overleg, ook mogelijk op zaterdagen. Interesse? Stuur het inschrijfformulier in, dan zet ik je op de wachtlijst. Klik hier voor inschrijven

€ 395,00

PRIVE AIRBRUSHLES

Voor wie intensief en flexibel wil leren, met alle ruimte voor persoonlijke wensen.


MarciArtistic_prive_airbrushles_Alie_Ron
MarciArtistic_priveles_Bert
MarciArtistic_priveles_Marianne

In alle rust en op eigen tempo leren airbrushen, of onder begeleiding werken aan een zelfgekozen project. Er is alle ruimte voor jouw vragen en wensen. Alle lesmateriaal (verf, airbrushpapier en in overleg gebruik airbrush) is inclusief. Bij werken aan een eigen project (gitaar, motortank, groot schilderij) bespreken we vooraf welke extra materiaalkosten er zijn.


Neem vrijblijvend contact op. Data en tijden plannen we in overleg.

Privéles 1 persoon € 50,- per uur incl. 21% btw (minimaal 2 uur)

Privéles 2 personen 75,- per uur incl 21% btw (minimaal 2 uur)

Inclusief koffie/thee en wat lekkers erbij.

va. € 37,50/uur

(bij 2 personen)

SLOW FLOW SATURDAY (exclusief voor cursisten) 

Voor wie zelfstandig aan eigen creaties wil werken.


Slow Flow airbrush MarciArtistic vrij airbrushen

Lukt het thuis maar niet om aan de slag te gaan? Gaaf project bedacht, maar feedback zou fijn zijn? Het motiveert enorm om samen met anderen aan het werk te zijn. Weet je nu al dat je vaker wilt komen? Kies een strippenkaart met korting!

 • € 25,- per keer
 • € 100,- Strippenkaart* 5x (korting € 25,-)
 • € 175,- Strippenkaart* 10x (korting € 75,-)


* De strippenkaart is het hele kalenderjaar van aanschaf geldig op de geplande dagen (zie agenda).

* Voorwaarde: basiscursus gevolgd en in bezit eigen airbrush met snelkoppeling (aanschaf via studio mogelijk).

* Vooraf per mail plek reserveren via inschrijven@marciartistic.nl


N.b.: dit is geen les! Er is altijd ruimte is voor tips, maar je werkt zelfstandig. Kies zelf hoe vaak je komt en reserveer je plek. Eigen ondergrond en verf meenemen (in 'nood' is studiekwaliteit verf beschikbaar). De compressoren werken met snelkoppeling en er is koffie/thee. Aanschaffen materiaal is ook mogelijk. Professionele luchtfiltering in de studio (geen spuitcabine). We werken alleen met watergedragen verven.

Bodypainting

WORKSHOP BODYPAINTING BLACKLIGHT

Voor wie een bijzondere belevenis zoekt.


In de verwarmde, verduisterde studio zijn blacklightlampen opgesteld. Na uitleg over materialen, effect onder blacklight en een korte demonstratie kunnen jullie zelf aan de slag. Uitproberen en gave effecten maken! Bijzonder als romantisch uitje voor stellen, of vrijgezellenfeest voor je beste vriendin.

 • Alleen het bovenlichaam wordt beschilderd.
 • Verplicht minimaal (zwem)broek of bikini.
 • Deze workshop wordt 1x per jaar georganiseerd met open inschrijving per duo (individueel niet mogelijk). Je kunt je wel vast opgeven, dan krijg je tijdig informatie.
 • Op aanvraag maken we een groepsprogramma op maat, met hapje/drankje (bij 3 of meer duo's of groep vanaf 6 personen).

€ 150 per duo

PRIVE BODY PAINTING

Een bijzondere ervaring voor vrouwen.


Vier jouw kracht! Vrijwel iedere vrouw heeft onzekerheden. Als vrouw en bodypaintster heb ik daarvoor alle begrip. Toch beloof ik je dat je trots op jezelf en met een unieke ervaring rijker thuiskomt. Jij bepaalt wat je beschilderd en bedekt wilt houden en kom gerust vooraf een keer kennismaken. Boek zeker ook een fotoshoot wanneer je een mooie afdruk wil laten maken.


In de privacy van het verwarmde atelier word je beschilderd. Alleen je rug, of juist je gezicht en bovenlichaam? Lichtgevende verf onder blacklight? Voor je bezoek bespreken we jouw wensen en de stijl die je mooi vindt. Afhankelijk van je ideeën zijn we enkele uren, tot een hele dag bezig met jouw creatie.


 • Perfect als Valentijns- of verjaardagskado! (om te geven of te krijgen)
 • Alleen 18+
 • Priveboeking (duo) vanaf €100 /uur.
 • Aanvullende fotoshoot optioneel vanaf € 250,00

Bijzondere ervaring:

"Wat een bevrijding, zo zonder schaamte op de tafel, een kadootje voor mezelf! Ik moest een drempeltje over, maar Marcia was heel fijn en open, het kamertje lekker warm. Lekker met een kopje koffie, liggen en afwachten!! Geweldig resultaat.. ik zou het zo nog een keertje doen!! Ik voelde me heel stoer na afloop. Power to me! Dankjewel Marcia!"

 va € 285,00

Geef een belevenis kado!

Te gebruiken voor workshops, airbrushles, portretwerk en prive bodypainting


Vul het bestelformulier in, kies de activiteit of gewenste bedrag. Je ontvangt een betaalverzoek per mail. Heb je de kadobon snel nodig? Mail me, dan overleggen we. De waardebon wordt verzonden in een neutrale witte envelop. Vergeet niet het verzendadres te vermelden bij 'toelichting'.

Wil je een zakelijk geschenk geven, bijvoorbeeld in kerstpakketten? Bij grotere aantallen is korting mogelijk.

Inschrijven of kadobon bestellen

Geef je voorkeur aan voor een activiteit of bestel een kadobon. Je ontvangt de beschikbare data en betaalverzoek per mail. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving/bestelling definitief. N.b.: Bij minder dan 4 personen kan ik groepen samenvoegen en je een andere datum aanbieden. Dit gaat vanzelfsprekend altijd in overleg. Lees voor inschrijven ook even de algemene voorwaarden activiteiten en de Coronamaatregelen atelier.

 
 
 
 
 
 
Workshop Airbrush Fun
Workshop Sunset Silhouette
Workshop Schilderen met Licht ('blacklight')
Dinsdagavond basiscursus airbrush (6x)
3-daagse basiscursus airbrush
4-d cursus monochrome portret
Privelessen airbrush
Groepsuitje/ teambuilding v.a. 5p (in Studio MarciArtistic)
Prive bodypainting in de Studio (professionele fotoshoot optioneel)
Anders (vermeld je vragen hieronder):