VR Gallery

Studio MarciArtistic

Airbrush specialist voor particulier en bedrijf

VR Gallery

MarciArtisticGratis, 24/7 geopend.

Gratis entree tot de VR gallery & 24/7 geopend


Bezoek nu, gewoon vanaf je eigen pc of tablet (of snelle mobiel), mijn gallery in virtual reality. Je kunt er 24/7 rondlopen en ziet mijn werken meer dan levensgroot aan de muren.


Wil je graag een rondleiding van mij persoonlijk? Stuur me even een bericht dan boeken we een datum/tijd. Je ontmoet me (mijn avatar) dan in de VR Gallery. Ik vertel je met plezier meer over mijn schilderijen.


In 'Coronatijd' was het voor mij als kunstenaar erg moeilijk om kunstkijkers te bereiken. Exposities gingen niet door, of waren alleen met beperkende maatregelen te bezoeken. In 2021 zocht ik naar nieuwe mogelijkheden om mijn werk veilig aan de rest van de wereld te kunnen laten zien.


Als eerste airbrusher in NL, toon ik sindsdien mijn mooiste airbrushwerken in een moderne Virtual Reality gallery. ‘VR’ biedt een nieuwe manier van kunst beleven. Zodra je de VR bril opzet, voelt het alsof je IN een moderne expositie staat. Aan de muren hangen mijn schilderijen, groter dan in werkelijkheid. Ook zonder VRbril kun je deze expositie bekijken, gewoon thuis op je eigen computer of smartphone.

Meet & greet LIVE (ontmoet de kunstenaar als avatar)

Rondleiding in VR groep
Rondleiding in VR groep 2


Je kunt nu ook een online kennismaking boeken. Ik zit dan thuis, op de bank, met mijn VR bril op. Loop naar mijn avatar toe, dan kunnen we met elkaar praten over de airbrush kunstwerken. Ik geef je met plezier een rondleiding, op een moment dat we beide beschikbaar zijn. Voor groepsrondleidingen vraag ik een kleine vergoeding, van jou persoonlijk een vrijwillige bijdrage.


Steun mijn kunst, wordt een Patreon.


Denk je na de vrexpo 'die dame maakt wel mooie dingen!'? Steun me dan met een donatie. Ik gebruik dit om de expo (abonnementskosten) in de lucht te houden en nieuw 3d werk te maken. Klik op de afbeelding je komt direct op mijn pagina 'Buy me a coffee' waar je je eigen bijdrage kunt bepalen. Ik waardeer je steun enorm!


Liever niet doneren?

Je kunt me ook helpen door door over mijn werk en de vrexpo te vertellen

  • Deel je ervaring op je social media
  • Deel deze pagina marciartistic.nl/vrgallery
  • Like en deel mijn posts op Facebook
  • Denk aan mijn werk wanneer je een portret wilt laten schilderen
  • Introduceer me aan je eigen netwerk
  • Koop een van mijn schilderijen

Veelgestelde vragen:


1.


Ik heb op de link geklikt. Wat nu?

2.


Ik ben al een keer in de expo van Marciartistic geweest, maar nu kan ik die niet meer vinden??

Volg eerst de instructie in het scherm, dan weet je hoe je kunt bewegen via je toetsenbord.


Wil je in VR bezoeken? Mijn Gallery is ook te vinden via het Explore menu in Spatial. Download Spatial in VR en klik gewoon op de link van MarciArtist's Airbrush Art Gallery

Log weer in bij Spatial met je aangemaakte account.

Als je met dit account al eerder in mijn expo bent geweest, vind je die onder de tab 'Spaces'. Daar komen alle ruimtes te staan waar je eerder binnen bent geweest.


Die staat rechts van de tab 'Explore', waaronder je alle openbare Spatial ruimtes kunt vinden. Ook leuk om eens te bekijken.

3.


Ik zie in de expo alleen witte vlakken aan de muur!

Ik vermoed dat het aan je internetverbinding, of internetsnelheid ligt. Wacht tot de schilderijen laden, dat kan even duren. Als het zo blijft, log dan volledig uit en probeeer het opnieuw vanaf aanklikken link.