Airbrush Atelier MarciArtistic

Cursussen & Activiteiten

 Boek een creatieve workshop of teambuilding met airbrush. Met een airbrushcursus ga je dieper in op de techniek en leer je een grondige basis van airbrushvaardigheden. Of droom je van je eigen bodypainting? Hier vind je de activiteit die bij jou past.

Laatste kans 2021:

3-daagse basiscursus in de herfstvakantie!


18 t/m 20 oktober
10.00 - 16.00 uur

airbrush

Airbruscursus

AIRBRUSHCURSUS BASIS
Voor wie een serieuze start wil maken.


Basis cursus airbrush MarciArtistic 1
Basis cursus airbrush MarciArtistic 2
Basis cursus airbrush MarciArtistic 3

Binnen 6 lessen van 2,5 uur leer je de basis airbrushtechnieken. Daarna kun je zelfstandig in het atelier werken met een strippenkaart, of ga je verder met een vervolgcursus. Inclusief koffie/thee, gebruik airbrush, compressor en alle benodigde materialen.


Schaf nog geen eigen set aan. Tijdens de lessen krijg je voldoende info om een keuze te maken voor materiaal wat bij jouw voorkeuren past.


€ 225,00

3-daagse BASISCURSUS AIRBRUSH

Voor wie een serieuze start wil maken, maar wat verder moet reizen.


Airbrush_basis_3_MarciArtistic
Airbrush_basis_2_Marciartistic
Airbrush_basis_1_Marciartistic

In drie dagen van 10.00 - 16.00 uur breng ik je de basis airbrushtechnieken bij. Het is een intensieve cursus, met veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor jouw vragen. Inclusief gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen.


Schaf nog geen eigen set aan. Tijdens de lessen krijg je voldoende info om een keuze te maken voor materiaal wat bij jouw voorkeuren past.


Volle agenda? Boek losse dagdelen in overleg (Zie priveles).

€ 295,00

4-daagse PORTRETCURSUS - Monochrome portret

Voor wie airbrush geen hobby meer is, maar een beginnende verslaving.


Airbrush Cursus Portret airbrushen MarciArtistic

Heb je de basis al onder de knie en wil je realistische portretten leren schilderen? In 4 losse dagen van 10.00 - 15.30 uur gaan we meer de diepte in. Je leert technieken voor maken van texturen, krijgt inzicht in lichtval/schaduw en bouwt stap na stap een monochrome portret op.


Let op: Dit is een intensieve cursus, maar met veel persoonlijke begeleiding en alle ruimte voor jouw vragen. Inclusief gebruik compressor en benodigde materialen. Je hebt wel je eigen airbrush nodig (om ook thuis aan de slag te kunnen). Je kunt je hele pakket via het atelier aanschaffen, dan staat het klaar op je eerste cursusdag.


Deze 4-daagse word ingepland bij minimaal 2 aanvragen, data in overleg, ook mogelijk op zaterdagen. Interesse? Schrijf gewoon in, dan zet ik je op de wachtlijst.

€ 385,00

PRIVE LESSEN

Voor wie intensief en flexibel wil leren, met alle ruimte voor persoonlijke wensen.


MarciArtistic_prive_airbrushles_Alie_Ron
MarciArtistic_priveles_Bert
MarciArtistic_priveles_Marianne

In alle rust en op eigen tempo leren airbrushen, of onder begeleiding werken aan een zelfgekozen project. Er is alle ruimte voor jouw vragen en wensen. Alle lesmateriaal (verf, airbrushpapier en gebruik airbrush) is inclusief. Bij werken aan een eigen project (gitaar, motortank, groot schilderij) bespreken we vooraf welke extra materiaalkosten er zijn.


Neem vrijblijvend contact op. Data en tijden plannen we in overleg.

2,5 uur privéles 1 persoon 100,- / met 2 personen 150,-vanaf € 100,-

airbrush

Workshops

WORKSHOP AIRBRUSH FUN

Voor iedereen die nieuwsgierig is


Laagdrempelige kennismaking met airbrushen. Na instructie lekker aan de slag met de vele stencils. Je eigen werk, op airbrushkarton, neem je mee naar huis.


Groepen (vanaf 150) kunnen in overleg een eigen datum in het atelier boeken. Deze workshop is ook op locatie mogelijk (bedrijven).


Tip: geef deze workshop kado! Bestel een kadobon.

€ 27,50

WORKSHOP SUNSET SILHOUETTE

Voor wie wel iets moois mee naar huis wil


Workshop Sunset Silhouette Airbrush MarciArtistic airbrushen

Maak kennis met airbrushen en neem je eigen silhouetteschilderij op canvasboard (30x30cm) mee naar huis. Door duidelijke instructie vooraf en gebruik van stencilsets is dit ook voor jou, zonder ervaring, mogelijk.


Als groep (minimaal 4p) kun je in overleg een eigen datum boeken. Deze workshop is ook op locatie mogelijk (bedrijven).


Tip: geef deze workshop kado! Bestel een kadobon

€ 37,50

SLOW FLOW SATURDAY (voor cursisten) 

Voor wie zelfstandig aan eigen creaties wil werken.


Slow Flow airbrush MarciArtistic vrij airbrushen

Lukt het thuis maar niet om aan de slag te gaan? Heb je een gaaf project bedacht, maar durf je het toch niet helemaal zonder feedback aan? Het is ook veel gezelliger om niet in je eentje aan het werk te zijn. Reserveer je eigen plek op een van de Slow Flow Saturdays. Relaxed werken, gezellige sfeer en airbrush-EHBO aanwezig ;-).

Lekker een dagdeel (3 uur!) vrij airbrushen aan eigen werk.


 • € 20,- per dagdeel
 • € 90,-   Strippenkaart* 5x (korting € 10,-)
 • € 150,- Strippenkaart* 10x (korting € 50,-!)


* De strippenkaart is het hele kalenderjaar van aanschaf geldig op de geplande dagen.

* Voorwaarde: minimaal basiscursus gevolgd en in bezit eigen airbrush (aanschaf via atelier mogelijk).

* Vooraf per mail plek reserveren en vol=vol


Let op: dit is geen cursus! Er is altijd ruimte is voor tips, maar je werkt zelfstandig. Kies zelf hoe vaak je komt en reserveer je plek. Eigen verf en ondergrond meenemen. In het atelier kun je gebruik maken van een compressor (snelkoppeling) en koffie/thee. Aanschaffen materiaal is ook mogelijk. Let op: geen spuitcabine aanwezig, dus laat je spraygun thuis en pak je airbrush in.

€ 20,00/dd

Bodypainting

WORKSHOP BODYPAINTING BLACKLIGHT

Voor wie een bijzondere belevenis zoekt.


Laatste kans 2021: zaterdag 23 oktober 10.00-16.00 uur!

In het verwarmde, verduisterde atelier staan blacklightlampen opgesteld en is alle ruimte om elkaar te beschilderen. Na uitleg over materialen, effect onder blacklight en een korte demonstratie kunnen jullie zelf aan de slag. Uitproberen en gave effecten maken! Bijzonder als romantisch uitje voor stellen, of vrijgezellenfeest voor je beste vriendin. Inclusief hapje/drankje. 

 • Alleen het bovenlichaam wordt beschilderd.
 • Verplicht is minimaal (zwem)broek of bikini.
 • Neem contact op voor een groepsprogramma op maat en offerte.

€ 125 per duo (min.4p)

PRIVE BODYPAINTING

Een bijzondere ervaring voor jou alleen.


In de privacy van het verwarmde atelier (zonder inkijk!) word je beschilderd. Alleen je rug, of juist je gezicht en bovenlichaam? Lichtgevende verf onder blacklight? Voorafgaand aan je bezoek bespreken we de mogelijkheden, jouw wensen en de stijl die je mooi vindt. Houd er rekening mee dat we enkele uren, tot een hele dag bezig zijn, afhankelijk van je wensen.


Vrijwel iedere vrouw heeft onzekerheden! Als vrouw en bodypaintster heb ik daarvoor alle begrip. Jij bepaalt wat je beschilderd en bedekt wilt houden. Ik zorg ervoor dat je trots op jezelf en met een bijzondere ervaring naar huis gaat. Kom gerust ook eerst even kennismaken. Je krijgt altijd een foto van het eindresultaat, om thuis te kunnen showen. Boek een fotoshoot wanneer je een mooie afdruk wil laten maken.


 • Perfect als Valentijns- of verjaardagskado! (om te geven of te krijgen)
 • Alleen 18+
 • Priveboeking (duo) vanaf €450
 • Aanvullende fotoshoot optioneel vanaf € 250,00

Bijzondere ervaring:

"Wat een bevrijding, zo zonder schaamte op de tafel, een kadootje voor mezelf! Ik moest een drempeltje over, maar Marcia was heel fijn en open, het kamertje lekker warm. Lekker met een kopje koffie, liggen en afwachten!! Geweldig resultaat.. ik zou het zo nog een keertje doen!! Ik voelde me heel stoer na afloop. Power to me! Dankjewel Marcia!"

 va € 250,00

Koop een kadobon. Geef een belevenis!

 • workshop
 • airbrushles
 • bodypainting

Vul het bestelformulier in, kies de gewenste activiteit en vermeld de naam van de ontvanger (en evt. een korte boodschap) bij 'toelichting'. Je ontvangt dan een betaalverzoek per mail. Na betaling stuur ik je de gepersonaliseerde kadobon als printbaar pdf. Goed om te weten: dat gaat niet automatisch, ik verwerk je bestelling persoonlijk. Heb je de kadobon snel nodig? Heb je een vraag over de beschikbare data? Mail me, dan overleggen we.

Inschrijven of kadobon bestellen

Geef hier je voorkeuren op voor een activiteit of bestel een kadobon. Je ontvangt de beschikbare data en betaalverzoek per mail. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving/bestelling definitief. N.b.: Bij minder dan 4 personen kan ik groepen samenvoegen en je een andere datum aanbieden. Dit gaat vanzelfsprekend altijd in overleg. Lees voor inschrijven ook even de algemene voorwaarden activiteiten en de Coronamaatregelen atelier.

 
 
 
 
 
 
Workshop Airbrush Fun (2022)
Workshop Sunset Silhouette (2022)
Priveles airbrush
3-d basiscursus airbrush (laatste keer 2021: 18 t/m 20 okt)
4-d cursus monochrome portret (2022)
Eigen groepsworkshop/ teambuilding
Anders: (vermeld je vragen hieronder)