Airbrush Atelier MarciArtistic

VR EXPO

MarciArtistic


27 november

t/m 24 december


Meld je aan en ontvang de instructie + link per email. Let op: check je spambox! (het is een automatisch verstuurd bericht)


Entree is gratis, vanaf je eigen pc/mobiel. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Aanmelden VR EXPO

* indicates required

In deze tijd is het voor mij als kunstenaar erg moeilijk om kunstkijkers te bereiken. Exposities gaan niet door, of zijn alleen met beperkende maatregelen te bezoeken. De afgelopen maanden zocht ik naar nieuwe mogelijkheden om mijn werk veilig aan de rest van de wereld te kunnen laten zien.


Met trots presenteer ik je, als eerste van Nederland, mijn mooiste airbrushwerken in een moderne Virtual Reality gallery. ‘VR’ biedt een nieuwe manier van kunst beleven. Zodra je de VR bril opzet, voelt het alsof je IN een moderne expositie staat. Aan de muren hangen mijn schilderijen, groter dan in werkelijkheid. Ook zonder VRbril kun je deze expositie bekijken, gewoon thuis op je eigen computer of smartphone.

Meet & greet LIVE

(ontmoet de kunstenaar als avatar)


2x per week ben ik zelf aanwezig in de VR EXPO. Ik zit dan thuis, op de bank, met mijn VR bril op. Loop naar mijn avatar toe, dan kunnen we met elkaar praten over de airbrush kunstwerken. Ik geef je met plezier een rondleiding.


Rondleiding_VRExpo1
Groepsfoto2

Zaterdagochtend

27 november, 4, 11 en 18 december

10.00 - 12.30 uur: Kennislab geopend (vrijwilligers aanwezig)

10.30 - 11.30 uur: Marcia aanwezig in de VR EXPO


Donderdagavond

2, 9, 16 en 23 december

Kennislab gesloten.

19.30 - 20.30 uur: Marcia aanwezig in de VR EXPO

Waar kan ik de VR EXPO bekijken?


Met Virtual Reality bril op

Locatie Kennislab (4, 11, 18 december)

VRExpoinKennislab_MarciArtistic
VRExpoinKennislab2_MarciArtistic

Boven Bibliotheek Kop van Overijssel. Combineer dit met een bezoek aan Galerie Steenwijk, op dezelfde verdieping.


Op zaterdagen 10.00 – 12.30 uur

Er zijn vrijwilligers aanwezig die u helpen met de twee beschikbare VR brillen. Kom je met meer dan twee personen? Op een computerscherm kun je meekijken met degene die de VR bril op heeft. Vergoeding €2,50 per 30 minuten

 

Locatie HdV Computers Steenwijk (winkel Bryan IJdel)

Locatie Nico Brillen Steenwijk

Gedurende de expositie, reguliere openingstijden. Loop binnen en vraag naar de voorwaarden. Zelf een VR bril kopen? #kooplokaal!


Thuis

Gewoon pp je eigen pc/laptop/tablet of smartphone. Wanneer je maar wilt, gedurende de expositie. Meld je aan via de button, dan ontvang je de uitgebreide stap-na-stap inloginstructie en de inloglink via email.

Hoe kom ik in de VR EXPO van MarciArtistic?


1. Meld je aan via de button

2. Je ontvangt de instructie in je mail + de inloglink

3. Lees eerst de instructie door, klik daarna pas op de link

4. Kijk bij problemen bij de veelgestelde vragen

Steun mijn kunst - 2022

In 'Coronatijd' is het ook voor mij een struggle om zakelijk het hoofd boven water te houden. Denk je na de vrexpo 'die dame maakt wel mooie dingen!'? Steun me dan met een donatie. Ik gebruik dit om de expo (abonnementskosten) ook in 2022 in de lucht te houden en nieuw 3d werk te maken. Klik op de afbeelding met de QR code en je komt direct in het bankscherm, waar je je eigen bijdrage kunt bepalen. Ik waardeer je steun enorm!


Liever niet doneren?

Je kunt me ook helpen door door over mijn werk en de vrexpo te vertellen

  • Deel je ervaring op je social media
  • Deel deze pagina www.marciartistic.nl/vrexpo
  • Like en deel mijn posts op Facebook
  • Denk aan mijn werk wanneer je een portret wilt laten schilderen
  • Introduceer me aan je eigen netwerk
  • Koop een van mijn schilderijen

Veelgestelde vragen:


1.


Ik heb direct een account aangemaakt, volgens de instructie, maar hoe kom ik nou in de expo?

Als het goed is heb je een account aangemaakt met je eigen wachtwoord. In Spatial kun daarmee ook andere, openbare ruimtes bezoeken. Die vind je onder de tab 'Explore'.


Log nu eerst weer uit in de Spatial app (als je die hebt gedownload) of op de website. Ga dan terug naar je mailbox en klik op de directe link naar de expo. Je kunt nu opnieuw inloggen met je eigen account en ww (want die heb je al) en komt dan automatisch in de VR EXPO van MarciArtistic.

2.


Ik ben al een keer in de expo van Marciartistic geweest, maar nu kan ik die niet meer vinden??

Log weer in bij Spatial met je aangemaakte account.

Als je met dit account al eerder in mijn expo bent geweest, vind je die onder de tab 'Spaces'. Daar komen alle ruimtes te staan waar je eerder binnen bent geweest.


Die staat rechts van de tab 'Explore', waaronder je alle openbare Spatial ruimtes kunt vinden. Ook leuk om eens te bekijken.

3.


Ik zie in de expo alleen witte vlakken aan de muur!

Ik vermoed dat het aan je internetverbinding, of internetsnelheid ligt. Wacht tot de schilderijen laden, dat kan even duren. Als het zo blijft, log dan volledig uit en probeeer het opnieuw vanaf aanklikken link in je email.


4.


Ik probeer in te loggen, maar het scherm springt steeds weer terug naar het beginscherm.

Dat is inderdaad eerder voorgekomen tijdens het testen. Het schijnt te maken te hebben met de instellingen van cookies, door de aanbieder Spatial.


Wat je o.a. kunt proberen: verwijder alle cookies (in je browser), ververs je scherm, sluit je browser af en open weer, sluit je browser af en open een andere browser (bijv. ipv Firefox open je Google Chrome). Sorry, ik ben best technisch inmiddels, maar hier kan ik je niet verder mee helpen dan deze tips...


Misschien ipv pc op je smartphone proberen? Of andersom?

Wat ook mogelijk is: dat het max. aantal van 30 personen binnen is. Wacht een half uurtje en probeer het dan nog eens.