Nieuws

 

Atelier MarciArtistic

Fine Arts airbrush & bodypainting sinds 2005

Nieuws

Facebook

Projecten en exposities

Alle bijzondere projecten, exposities en evenementen waar we aan deelnemen komen ook op Facbook te staan, met foto's. Neem even contact op voor boeken van een workshop of airbrushcursus.

LAATSTE NIEUWS

 

Maart 2017

Er is vanalles gaande deze maanden. Allereerst: Eye of the Tiger is nu ook verkrijgbaar in Limited Edition! Je kunt zo voor een aantrekkelijke prijs een reproductie op canvas aanschaffen, gesigneerd, genummerd en met certificaat. En ten tweede: de website gaat op de schop. De 'look' wordt rustiger, moderner en...er komt binnenkort een webshop. Je kunt dan ook online een reproductie of waardebon voor airbrushles kopen. Wordt vervolgd!

 

Februari 2017

Tataaa! Ik heb de publieksprijs gewonnen bij Kunst in de Etalage 2017! Van de 62 deelnemende kunstenaars hebben mijn schilderijen de meeste stemmen gekregen. Met name 'Eye of the Tiger' viel in de smaak. Enorm bedankt allemaal!

 

December 2016

Deze maand leg ik de laatste hand aan de drie schilderijen die 'meedoen' aan Kunst in de Etalage, Meppel. Gedurende een maand (van eind december t/m januari 2017) mag ik exposeren in de etalage van Guus Brillen. Door het publiek kan gestemd worden op je favoriete kunstenaar en/of schilderij, dus ik zou zeggen: ga kijken!

 

November 2016

Het Nederlands Kampioenschap Bodypainting Maskerade (6 november) is helaas alweer achter de rug. Geen prijs dit keer, maar een goede 5e plaats in de ranking. De eerste twee plaatsen gingen welverdiend naar twee voormalig wereldkampioenen airbrush, dus wij zijn zeer tevreden!

 

Oktober 2016

Atelierroute Steenwijkerland was een groot succes! Met de ruim 50 atelierbezoekers was ik het hele weekend zoet met rondleiden en vertellen over mijn werk. Inmiddels zijn enkele enthousiaste airbrush cursisten gestart.

 

September 2016

Start exclusieve cursus airbrush voor beginner (max. 2p)! Boek snel om zeker te zijn van een plaats via info@marciartistic.nl

Inside stories

Kijk voor meest recente foto's op de facebookpagina van Atelier Marciartistic (even inloggen op je Facebookaccount) en 'like' om op de hoogte te blijven: https://www.facebook.com/Marciartistic

DEEL MARCIARTISTIC OP JE ACCOUNT

 

Copyright© 2005-2017 MarciArtistic. All Rights Reserved

Atelier MarciArtistic maakt fine art, van schilderijen tot bodypainting. Kunstenares Marcia gebruikt vooral airbrush, aangevuld met andere schildertechnieken voor haar kleurrijke en fantasievolle schilderijen, muurschilderingen en bodypaintings. Bellypaints schildert ze met penseel. Artwork, workshops en cursussen voor particulieren, bedrijven en evenementen.