Cursussen

 

Atelier MarciArtistic

Fine Arts airbrush & bodypainting sinds 2005

Workshops en cursussen

Workshops bieden een eenmalige korte kennismaking of les over een specifiek onderwerp.

Met een cursus ga je gedurende een aantal lessen dieper in op de techniek en leg je een grondige basis van airbrushvaardigheden.

Download hier de nieuwe agenda in pdf.

Download Agenda sept okt 2017

Prijzen

WORKSHOP AIRBRUSH FUN

Voor iedereen die nieuwsgierig is

 

Vrijblijvende kennismaking met airbrushen. Na instructie lekker aan de slag, onder begeleiding. Je eigen werk neem je mee naar huis.

 

Tip: geef deze workshop kado! Mail info@marciartistic.nl o.v.v. 'waardebon' met het gewenste bedrag en de gegevens van de ontvanger. Ik maak een gepersonaliseerde waardebon voor je, die je na betaling ontvangt per email (pdf).

€ 25,00

BASISCURSUS AIRBRUSH

Voor wie een serieuze start wil maken.

 

Gedurende 6 lessen van 2,5 uur leer je de basis airbrushtechnieken. Daarna kun je zelfstandig in het atelier werken met een strippenkaart, of verder met een vervolgcursus. Maximaal 6 personen.

Inclusief koffie/thee, gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen.

€ 195,00

BASISCURSUS AIRBRUSH - 3x zaterdag

Voor wie een serieuze start wil maken en houdt van intensief leren.

 

Gedurende drie opeenvolgende zaterdagen van 10.00 - 15.30 uur breng ik je de basis airbrushtechnieken bij. Er is alle ruimte voor jouw vragen en gedurende de gezamenlijke lunch leer je van elkaars ervaringen. Na deze cursus kun je zelfstandig in het atelier werken met een strippenkaart, of verder met een vervolgcursus. Inclusief een lunch, koffie/thee en gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen.

€ 295,00

STRIPPENKAART (6x vrij werken)

Voor wie zelfstandig aan eigen creaties wil werken.

 

Op di/wo/vr middag kun je van 13.30-16.00 in het atelier werken (mits plek beschikbaar en excl vakanties). Incidenteel ook 's avonds. Inclusief gebruik lucht/snoer (snelkoppeling) en verf. Eigen airbrush en ondergrond meenemen. Airbrushhuur (mits beschikbaar) mogelijk: €5,- per keer.

€ 75,00

Inschrijfformulier

Geef hier je voorkeuren op voor je gewenste cursus of workshop. Binnen enkele werkdagen stuur ik je de beschikbare data en betalingsgegevens per mail. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief en ontvang je daarvan bevestiging. N.b.: Bij minder dan 4 personen kan ik groepen samenvoegen en je een andere datum aanbieden. Dit gaat vanzelfsprekend altijd in overleg.

 
 
 
 
Workshop Airbrush Fun
Basiscursus beginners - dinsdagavond 19.30-22.00 uur
Vervolgcursus beginners - dinsdagavond 19.30-22.00 uur
Losse strippenkaart (6x) - naar keuze op di/wo/vr middag 13.30-16.00 uur
 
Workshop - woensdagochtend
Workshop - vrijdagavond
Workshop - zaterdagochtend
Workshop - datum/tijd in overleg (mogelijk bij groepen vanaf 4 personen)
Cursus - maandagavond
Cursus - dinsdagochtend
Cursus - dinsdagavond
Cursus - woensdagochtend
Cursus - 3x zaterdag 10.00 - 15.30 uur (incl. lunch)
 
 

DEEL MARCIARTISTIC OP JE ACCOUNT

 

Copyright© 2005-2017 MarciArtistic. All Rights Reserved

Atelier MarciArtistic maakt fine art, van schilderijen tot bodypainting. Kunstenares Marcia gebruikt vooral airbrush, aangevuld met andere schildertechnieken voor haar kleurrijke en fantasievolle schilderijen, muurschilderingen en bodypaintings. Bellypaints schildert ze met penseel. Artwork, workshops en cursussen voor particulieren, bedrijven en evenementen.