Cursussen

 

Atelier MarciArtistic

Fine Arts airbrush & bodypainting sinds 2005

Workshops en cursussen

Workshops bieden een eenmalige korte kennismaking.

Met een cursus ga je gedurende een aantal lessen dieper in op de techniek en leg je een grondige basis van airbrushvaardigheden.

Inschrijven en aanvragen van meer informatie via inschrijfformulier (onderaan pagina).

Airbrushing

WORKSHOP AIRBRUSH FUN

Voor iedereen die nieuwsgierig is

 

Vrijblijvende kennismaking met airbrushen. Na instructie lekker aan de slag, onder begeleiding. Je eigen werk neem je mee naar huis. Groepen van 4-8 personen kunnen in overleg een eigen datum boeken!

 

Tip: geef deze workshop kado! Mail info@marciartistic.nl o.v.v. 'waardebon' met het gewenste bedrag en de gegevens van de ontvanger. Ik maak een gepersonaliseerde waardebon voor je, die je na betaling ontvangt per email (pdf).

€ 25,00

CURSUS AIRBRUSH BEGINNERS

Voor wie een serieuze start wil maken.

 

Gedurende 6 lessen van 2,5 uur leer je de basis airbrushtechnieken. Daarna mag je zelfstandig in het atelier werken met een strippenkaart, of kun je verder met een vervolgcursus. Maximaal 6 personen. Inclusief koffie/thee, gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen.

 

€ 225,00

CURSUS AIRBRUSH VERVOLG

Voor wie airbrush geen hobby meer is, maar een beginnende verslaving.

 

Gedurende 8 lessen van 2,5 uur gaan we meer de diepte in. We behandelen diverse technieken voor maken van texturen, je leert meer over lichtval/schaduw en je bouwt een eenvoudig portret op in monochrome. Maximaal 6 personen. Inclusief koffie/thee, gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen. Er is hier veel ruimte voor persoonlijke leerwensen!

 

N.b.: Ik raad je aan om na de 1e les een eigen airbrush(set) aan te schaffen om thuis te kunnen werken. Zo leer je nog sneller. Ik adviseer je graag voor aanschaf, bestellen kan via het atelier na les 1.

€ 295,00

DAGCURSUS AIRBRUSH - 3x hele dag

Voor wie een serieuze start wil maken en houdt van intensief leren.

 

Gedurende drie dagen van 10.00 - 16.00 uur breng ik je de basis airbrushtechnieken bij. Er is alle ruimte voor jouw vragen en gedurende de gezamenlijke lunch leer je van elkaars ervaringen. Inclusief lunch, koffie/thee en gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen. Deze 3-daagse word slechts enkele keren per jaar georganiseerd, als lang weekend (vr/za/zo) of 3 opeenvolgende zaterdagen.

Volle agenda? Boek dan zelf 3 dagen in overleg (Zie priveles).

€ 295,00

PRIVE LESSEN VOOR 1-2 personen

Voor wie intensief wil leren met alle ruimte voor persoonlijke wensen.

 

 

1 persoon

2 personen

Halve dag

€ 75,-

€ 135,-

Hele dag

€ 150,-

€ 275,-

In alle rust, maar onder intensieve begeleiding leren airbrushen, of op je eigen niveau verder. Er is alle ruimte voor jouw vragen en wensen. Data en tijden plannen we in overleg. Neem gewoon vrijblijvend contact op via inschrijven@MarciArtistic.nl

Halve dag: 9.30-12.30 | 13.00-16.00 | 19.00-22.00

Hele dag: 10.00-16.00

 

Inclusief lunch, koffie/thee en gebruik airbrush, compressor en benodigde materialen.

Wil je echt een bijzondere beleving? Vraag naar de mogelijkheden voor een wijn- of cognacproeverij, combinatie met fietshuur of overnachting in de regio.

vanaf € 75,00

STRIPPENKAART ( 5x vrij werken, 1 kalenderjaar geldig)

Voor wie zelfstandig aan eigen creaties wil werken.

 

Heb je aantoonbare ervaring of de basiscursus gevolgd?

Op di/wo/vr middag kun je van 13.30-16.00 in het atelier werken. Incidenteel ook 's avonds of zaterdagochtend (in overleg). Neem je eigen airbrush, verf en ondergrond mee. Aanschaffen materiaal is hier ook mogelijk. Inclusief gebruik werkplek, compressor/snoer (snelkoppeling) en koffie/thee.

€ 75,00

Bodypainting

BODYPAINTING BLACKLIGHT - 2,5 uur

Voor wie ook wel eens wil ervaren hoe dat nou werkt.

 

In het atelier staan blacklightlampen opgesteld en is alle ruimte om je eigen model te beschilderen. Na uitleg over materialen, effect onder blacklight en korte demonstratie kun je zelf aan de slag. Uitproberen en gave effecten maken! Alleen het bovenlichaam wordt beschilderd en je bepaalt samen met je model wat bedekt blijft. Na afloop maken we een mooie foto van je creatie. Max. 4 personen + 4 modellen (samenwerken met 1 model is prima). Minimaal 3 deelnemers. Eigen groepsboeking mogelijk!

 

Heb je voorkeur voor een bepaald thema of andere bodypainttechniek? Vul dat in bij opmerkingen.

Bij voldoende belangstelling plan ik een datum.

€ 85,00

Inschrijfformulier

Geef hier je voorkeuren op voor je cursus of workshop. Binnen enkele werkdagen stuur ik je de beschikbare data en betalingsgegevens per mail. Na ontvangst van je betaling is je inschrijving definitief. N.b.: Bij minder dan 4 personen kan ik groepen samenvoegen en je een andere datum aanbieden. Dit gaat vanzelfsprekend altijd in overleg.

 
 
 
 
Workshop Airbrush Fun
Basiscursus beginners
Vervolgcursus beginners
Strippenkaart (5x max. 2,5 uur) - data in overleg
NIEUW: Bodypainting Blacklight
Prive les - data in overleg
 
Workshop - open inschrijving (graag info geplande data)
Workshop - met eigen groep vanaf 4 p. (eigen datum afspreken)
Cursus - maandagavond
Cursus - dinsdagochtend
Cursus - dinsdagavond
Cursus - woensdagochtend
Cursus intensief - lang weekend (vr/za/zo)
Cursus intensief - 3x zaterdag
Anders (in overleg)
 
 

DEEL MARCIARTISTIC OP JE ACCOUNT

 

Copyright© 2005-2017 MarciArtistic. All Rights Reserved

Atelier MarciArtistic maakt fine art, van schilderijen tot bodypainting. Kunstenares Marcia gebruikt vooral airbrush, aangevuld met andere schildertechnieken voor haar kleurrijke en fantasievolle schilderijen, muurschilderingen en bodypaintings. Bellypaints schildert ze met penseel. Artwork, workshops en cursussen voor particulieren, bedrijven en evenementen.